Novosti


Novi Vinodolski predstavljen na poslovno – turističkoj burzi PUT

Od 10. do 12. travnja  2024. godine u Biogradu na Moru održano je 24. izdanje turističke burze PUT čiji domaćin je bila Turistička zajednica Biograda na Moru. Ovo događanje jedno je od značajnijih turističkih susreta, a održava se svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji. Susret je u organizaciji Turističke burze PUT u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija UHPA te se na njemu okupljaju djelatnici iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, turističkih zajednica odnosno djelatnici iz turističkog sektora kojima je osnovni cilj predstaviti sadržaje i novosti u turističkoj ponudi.

U sklopu Turističke burze PUT u četvrtak 11. travnja održana je i poslovna radionica – Workshop B2B. Business to business ili skraćeno B2B je način prodaje ili prezentacije usluga između dvije tvrtke, a Novi Vinodolski je pred brojnim sudionicima iz turističkih zajednica, turističkih medija, agencija te poslovnih subjekata predstavila direktorica Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski Tena Peričić.

Više informacija pročitajte na sljedećoj poveznici: https://www.tz-novi-vinodolski.hr/hr/novi_vinodolski_se_predstavio_na_poslovnoj_radionici_u_sklopu_turisticke_burze_put/1368/20.

Skip to content