Novosti


Obvezne edukacije za poljoprivrednike-EKO SHEME 2024. i IAKS MJERE

U Novom Vinodolskom će se dana 17. i 18. veljače 2024. održati obvezne edukacije za poljoprivrednike – EKO SHEME 2024. i IAKS MJERE. Za korisnike navedenih mjera edukacije besplatne, a poljoprivrednici trebaju voditi računa da izaberu tečaj koji im odgovara s obzirom na podneseni zahtjev za potpore.

Raspored održavanja tečajeva objavljuje se javno, na mrežnoj stranici Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede http://www.savjetodavna.hr, pod Savjetovanja i tečajevi.

Polaznik osposobljavanja može biti nositelj ili član poljoprivrednog gospodarstva, a za pravnu osobu odgovorna osoba ili zaposlenik (na temelju ugovora o radu na određeno i na neodređeno vrijeme te vlasnik obrta).

Na tečaj/osposobljavanja se može prijaviti sam korisnik na navedenoj mrežnoj stranici klikom na “Prijavi se” gdje će korisnik upisati svoj OIB te Ime i Prezime ili može kontaktirati provoditelja predavanja – predavača, kako bih mogao/la provesti upis potencijalnog korisnika u sustav (Amalija Misir-Čujko, dipl.ing.agr., mob: 095 516 77 51, e-pošta: [email protected]).

Edukacije će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog/II.kat u periodu od 10:00 do 16:00 sati.

 

Skip to content