Novosti


OLEG BUTKOVIĆ IMENOVAN ZA MINISTRA POMORSTVA, PROMETA I INFRASTRUKTURE U VLADI REPUBLIKE HRVATSKE, VELIMIR PIŠKULIĆ, ZAMJENIK GRADONAČELNIKA KOJI OBNAŠA DUŽNOST GRADONAČELNIKA GRADA NOVI VINODOLSKI

 

Gradonačelnik Grada Novi Vinodolski i zastupnik HDZ-a u 8. sazivu Hrvatskog sabora Oleg Buković imenovan je na sjednici Sabora održanoj 22. siječnja 2016. godine za ministra prometa, pomorstva i infrastrukture u Vladi Republike Hrvatske, a zamjenik je gradonačelnika Velimir Piškulić koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Novog Vinodolskog od 23. siječnja 2016. godine.

Velimir Piškulić koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Novi VInodolski

 P1290353

 

Velimir Piškulić

 

Velimir Piškulić rođen je 14. listopada 1953. godine u Rijeci. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci – Odjelu za ugostiteljstvo i turizam – prvi stupanj i stekao zvanje ekonomista za ugostiteljstvo i turizam. Oženjen je i otac dvoje djece. Nositelj je Nazavisne liste Velimira Piškulića.
Velimir Piškulić dugo godina obavlja niz značajnih društvenih i političkih funkcija na području Grada Novi Vinodolski i Primorsko – goranske županije. U drugom mandatu obnaša dužnost zamjenika gradonačelnika Grada Novi Vinodolski, bio je član Poglavarstva u jednom od proteklih mandata gradske vlasti. Bio je predsjednik Turističke zajednice, član Turističkog vijeća TZ Grada Novi Vinodolski, član Turističkog vijeća, Skupštine i Nadzornog odbora TZ Kvarnera. Bio je godinama igrač i član organa upravljanja u NK Vinodol, KK Vinodol, predsjednik Plivačkog kluba Vinodol. Član je Čakavskog sabora Novljansko kolo, Mesopustarskog društva Novi Vinodolski i KUD-a Ilija Dorčić te član upravnih odbora Narodnog muzeja i galerije i Narodne čitaonice i knjižnice.

Skip to content