Novosti


POZIV: Kvarnersko istarske treking avanture  – N.O.V.I.

Pozivamo Vas da se u nedjelju 11. ožujka 2018. godine pridružite orijentacijskoj utrci humanitarnog karaktera u  Novom Vinodolskom.

Kvarnersko istarske treking avanture ili popularno KITA već devetu sezonu okupljaju zaljubljenike u trčanje, trčkaranje ili samo hodanje.

Svaki „pohodilac“ takvih događanja, koja se ne boduju i ne nagrađuju, sam nalazi motivaciju za dolazak. Neformalno druženje, dobro organiziranih avantura nekome je trening, drugome izlet, a svi na kraju imaju priliku iskazati i svoju humanitarnu vrlinu. Prošle je godine prikupljeno oko 1000 kn za liječenje Tea Jelenovića.

I zato, ne morate trčati, dođite samo šetati i skupljati zabavno smišljene kontrolne točke. Sve što vam treba je dobra volja i kemijska olovka kojom ćete upisivati kontrolne točke.

Okupljanje i informiranje je u  „Vinskoj kući Pavlomir“ koja se nalazi u novljanskom polju između Novog i Bribira (Pavlomir 2) od 9,00 sati.

Za sve ostale informacije kao i sam postupak prijave pogledajte na sljedećoj poveznici: http://blog.dnevnik.hr/kita#gallery[1520276517]/0/ .

 

 

 

 

 

Skip to content