Novosti


POZIV MINISTARSTVA SOCIJALNE POLITIKE I MLADIH ZA UNAPREĐENJE KVALITETE ŽIVOTA STARIJIH OSOBA

OBJAVLJEN POZIV  MINISTARSTVA SOCIJALNE POLITIKE I MLADIH ZA UNAPREĐENJE KVALITETE ŽIVOTA STARIJIH OSOBA PUTEM ORGANIZIRANIH DNEVNIH AKTIVNOSTI U LOKALNOJ ZAJEDNICI

Ministarstvo socijalne politike i mladih poziva udruge, domove socijalne skrbi i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost socijalne skrbi da se prijave za financijsku potporu za projekte usmjerene unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici.

Ovaj natječaj ima u cilju podržati projekte koji će pridonijeti uključivanju osoba starijih od 60 godina u život zajednice i sprječavanje institucionalizacije. Prihvatljivi tipovi projektnih aktivnosti su: sportsko-rekreativne, kreativne, edukacijske, kulturno-zabavne; razmjena informacija i druženje te različite kombinacije navedenih aktivnosti , kao i izleti, koncerti i slično.

Ukupni iznos planiranih sredstava iznosi 3.200.000,00 kn, u najmanjem pojedinačnom iznosu od 30.000,00 kuna, do najvišeg od 80.000,00 kuna.

Prijavnu dokumentaciju na ovaj Poziv prijavitelji mogu poslati preporučeno poštom, dostavnom službom ili osobnom dostavom u pisarnicu Ministarstva, na adresu:

MINISTARSTVO SOCIJALNE POLITIKE I MLADIH, Savska cesta 66, 10 000 ZAGREB.

Rok za podnošenje prijava  je 14. siječnja 2016. godine.

Više informacija o pozivu na web stranici Ministarstva.

 

Skip to content