Novosti


U GRADSKOJ VIJEĆNICI SVEČANO URUČENI UGOVORI O STIPENDIRANJU DAROVIH UČENIKA I STUDENATA ZA ŠKOLSKU/AKADEMSKU 2015./2016. GODINU

PB200043

U Gradskoj vijećnici Novog Vinodolskog svečano su potpisani i uručeni ugovori o stipendidanju darovitih učenika i studenata za školsku/akademsku 2015./2016. godinu. Nazočne stipendiste i njihove roditelje u ime Grada Novog Vinodolskog pozdravio je Tomislav Cvitković, voditelj Odsjeka za lokalnu sanmoupravu i  društvene djelatnosti, prenijevši čestitke gradonačelnika Olega Butkovića koji je službeno  spriječen prisustovati svečanom uručenju ugovora.

PB200044

– Čestitam vam u ime Grada Novog Vinodolskog i u svoje ime – rekao je Tomislav Cvitković, naglasivši da je konkurencija za stipendije bila velika te da su pobijedile nijanse. Čestitam i vama roditeljima, čije su zasluge za uspjeh vaše djece također velike. Grad ove školske i akademske godine stipendira 11 darovitih učenika srednjih škola, (od toga 4 iz osnovne škole i 7 iz srednje) i 12 darovitih studenata – kazao je Tomislav Cvitković, koji je zajedno s Dinom Stošićem, referentom za stručno osposobljavanje, uručio ugovore stipendistima, a za one koji nisu mogli prisustvovati, ugovore su potpisivali i preuzeli njihovi roditelji. Cvitković je zaželio i dalje odličan uspjeh svim stipendistima u školi i na studiju.

PB200038

Grad Novi Vinodolski stipendira sljedeće učenike srednjih škola i studente:

– Iz osnovne škole daroviti stipendisti su: Antonela Radetić, Nika Baričević, Sara Radović, Anton Bilić.

– Iz srednje škole daroviti stipendisti su: Marko Trgovac, Lidia Žilić, Ana Svetić, Erika Radović, Antonija Butković, Ivan Rubčić i Ivana Uremović. –

– Daroviti stipendisti studenti su: Ivona Viduka, Arianna Čučuković, Ivona Smolčić, Sara Ivančić, Tea Cvitković, Mia Vukelić, Ivana Crnojević, Marijan Mikolić, Monja Košćak, Ines Begčević, Davor Piškulić, Alma Mešinović.

Stipandija za učenike uznosi 600 kuna mjesečno, a za studente 800 kuna.

Skip to content