Novosti


FIT 4 NOVI – SPORTOM DO ZDRAVLJA 8. – 10. 5. 2015.

fit

Grad Novi Vinodolski u suradnji sa sportskim udrugama s područja Novog Vinodolskog i Turističkom zajednicom Grada organizira od 8. do 10. svibnja (od petka do nedjelje) sportsku manfestaciju FIT 4 – sportom do zdravlja. Održat će se turniri u rukometu, košarci, šahu, tenisu, malom nogometu za djecu, Žuja kup za odrasle, plivački meeting, prezentirat će se joga, bodyfit pilates, crossfit trening, zumba fitness za djecu i odrasle, borilačke vještine, jedrenje, biciklizam, a posjetitelji će se moći aktivno uključiti i sudjelovati. 

– Želimo promovirati sport i zdrav način života, ali i prikazati Novi Vinodolski kao destinaciju rekreativnog i zdravstvenog turizma, brojnih mogućnosti bavljenja. Također, naglasak je stavljen na najmlađe generacije, budući da im se želi usaditi ljubav prema kretanju i sportu te ih potaknuti da odrastaju stječući zdrave navike – navedeno je u programu.

Pozivaju se svi građani da budu dio nove sportske manifestacije koja će se u Novom Vinodolskom održati prvi put ove godine te će se uvrstiti u godišnji program događanja za svaku nadolazeću godinu. 

fit4novi raspored

Skip to content