Novosti


Od danas aktivna nova Internet stranica Grada Novog Vinodolskog

Grad Novi Vinodolski je u 2019. godini pokrenuo izradu nove Internet stranice. Dizajn stranice povjeren je tvrtki Batego d.o.o. iz Novog Vinodolskog, a izrada tvrtki  Intraweb d.o.o. iz Rijeke.

S obzirom na sveobuhvatan posao – kreiranje novih sadržaja i elemenata, te preuzimanje sadržaja s postojećeg weba opravdano je trajalo sve do danas.

Polazna ideja bila je omogućiti građanima što jednostavniji i brži put do traženih informacija iz svih područja djelovanja Grada (socijalna skrb, odgoj i obrazovanje, sport i rekreacija, komunalno gospodarstvo, infrastruktura, prostorno planiranje, razvojni projekti… ).

U skladu s novim vizualnim identitetom Grada Novog Vinodolskog dizajnirano je moderno web rješenje optimizirano za sve vrste uređaja i platformi, od pametnih telefona i tableta do prijenosnih i stolnih računala. Nova internet stranica Grada postavljena je na popularnu WordPress CMS platformu kako bi se omogućilo jednostavno uređivanje i dodavanje sadržaja uz neograničene mogućnosti budućih tehnoloških proširenja i lokalizacije na strane jezike.

Kroz novu Internet stranicu Grada objedinjeno je i prikazano sve ono na što su Novljani ponosni – bogata povijest, kulturna baština, turistička ponuda, priroda koja nudi brojne mogućnosti u daljnjem razvoju turizma, te sporta i rekreacije… i još mnogo više.

Gradonačelnik Velimir Piškulić: „Nadamo se da ćete ovdje s lakoćom pronaći ono što Vas zanima, nadamo se da će Vam naša nova Internet stranica pomoći u promociji ukoliko se bavite turizmom, ili da će Vas Novi Vinodolski privući kao mjesto za život. Fotografije našeg Novog Vinodolskog, cijele rivijere i zaleđa sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. Ukoliko imate dodatne sugestije ili možda primjedbe za unaprjeđenje nove Internet stranice, pošaljite nam ih na e-mail [email protected] i rado ćemo ih razmotriti i primijeniti.“

Skip to content